Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


30-10-2023
Politiet får nyt it-system til multimediefiler - POLmedia

Politiet foretager fra ultimo 2023 til medio 2024 en kredsvis udrulning af et nyt it-system, der kaldes POLmedia. Politiet kommer til at benytte systemet til modtagelse, visitering, opbevaring, behandling og arkivering af de multimediefiler (billede-, video- og lydfiler), som de modtager, indhenter eller producerer, bl.a. på baggrund af henvendelser fra offentligheden (tip) og som led i politiets efterforskning af straffesager.

 

Systemet understøtter bl.a.

  • Borgerupload via www.politi.dk
  • Interne upload foretaget af politiets medarbejdere
  • Deling af mediefiler mellem politiets medarbejdere og enheder


Anvendelse af multimediemateriale i straffesager

Multimediemateriale fra POLmedia, som indgår i konkrete straffesager, sender anklagemyndigheden til domstolene og forsvarerne og vil kunne afspilles i retsmøder og hovedforhandlinger, hvor internet-/wifi-forholdene tillader det. Materialet bliver sendt til domstole og forsvarere på samme måde som i dag, herunder via USB-stik.

Læs mere her


Charlotte Hvid Olavsgaard
Charlotte Hvid Olavsgaard | Specialkonsulent | 33 43 70 09 | cho@danskeadvokater.dk


Kontakt

Charlotte er specialkonsulent for Danske Insolvensadvokater og Bestyrelsesadvokater samt for fagudvalgene ansættelsesret, bestyrelsesarbejde, databeskyttelse, hvidvask, insolvens,  databeskyttelse, selskabs- og finansieringsret og strafferet og straffeproces. Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv.

 

Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. 

Læs mere…

33 43 70 09