Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


09-01-2024
Lars Lindencrone Petersen tilknyttes Danske Advokater

Lars Lindencrone Petersen knyttes her fra 2024 tættere til Danske Advokater som en slags ”professor in residence”, hvor han skal undervise eksklusivt på Danske Advokaters kurser og uddannelser og samtidig være med til at styrke og videreudvikle Danske Advokaters kursustilbud.

 

”Lars er et fagligt fyrtårn i branchen. Man kan ikke sige viden og efteruddannelse, uden at hans navn dukker op. Jeg er derfor utrolig glad for, at det er lykkedes os at lave en aftale med Lars, der gør, at han – når det kommer til fagjuridiske kurser – eksklusivt bruger sine kræfter på Danske Advokater, vores medlemsvirksomheder og lokale advokatforeninger. Det giver os en unik styrkeposition på det kommercielle marked for juridisk efteruddannelse”, siger adm. direktør i Danske Advokater Paul Mollerup og uddyber:

 

”Samtidig skal Lars være med til at sikre, at vi har relevante kurser om den nyeste lovgivning på paletten, så vores medlemmer altid kan holde sig up-to-date ved at deltage i Danske Advokaters kurser.”

 

Lars Lindencrone Petersen glæder sig til at tage fat på opgaven.

 

”Jeg er meget glad for at få mulighed for sammen med Danske Advokater at arbejde målrettet med advokaters efteruddannelse. Bortset fra troværdighed er opdaterede faglige kompetencer på et højt niveau jo advokaters vigtigste aktiv.”


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19