Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


16-01-2024
Vil du være med i vores ESG-arbejdsgruppe?

ESG (Environmental, Social, Governance) kommer til at fylde mere og mere i de kommende år – også internt i advokatvirksomheder. Fremover skal advokatvirksomheden nemlig kunne redegøre for mål og indsatser inden for ESG. Krav og forventninger vil komme fra omverdenen generelt, men også fra klienter og ansatte. Vi vil gerne gøre det nemmere for vores medlemsvirksomheder at navigere i ESG-junglen, og derfor stiller vi i Danske Advokater skarpt på emnet i 2024 med et nyt ESG-projekt. Men vi har brug for din hjælp!

 

Projektet skal klæde vores medlemsvirksomheder på til at håndtere ESG internt i deres virksomhed og hjælpe dem med at blive skarpe på, hvilke eksterne og interne krav, der vil blive stillet. Vi har også en ambition om at udvikle et eller flere værktøjer, der gør det lettere for virksomhederne at registrere ESG-forhold internt.

 

Vores ESG-projekt drives allerede af en intern arbejdsgruppe i sekretariatet. Men vi vil også meget gerne have etableret en ekstern arbejdsgruppe bestående af advokater, så vi kan blive klogere på, hvilke behov vores medlemmer har. Som medlem af arbejdsgruppen får du en unik mulighed for at sætte dit personlige præg på forskellige ESG-produkter udviklet specifikt til branchen. Derudover kan du se frem til ca. 6 møder fordelt henover 2024. Møderne afholdes fysisk eller online afhængigt af indhold. Der vil mellem møderne være mindre arbejdsopgaver til deltagerne.

 

Kommer du fra en mindre virksomhed (max 24 ansatte advokater), og har du lyst til at bidrage med input til, hvordan vi skal forberede vores medlemsvirksomheder på ESG, så send en mail til dlo@danskeadvokater.dk.  Du er også meget velkommen til at ringe på 31575090 for yderligere informationer. Giv gerne din interesse til kende senest den 1. februar 2024.


Danielle Løw
Danielle Løw | Juridisk konsulent | 33 43 70 06 | dlo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danielle er juridisk konsulent for Foreningen af Procedureadvokater, Danske IT-advokater og Forening for Erstatnings- og Forsikringsret.


Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. for ovenstående fagområder og er ansvarlig for fagudvalget for advokatret og-etik samt fagudvalget for klima

 

Læs mere…

33 43 70 06