Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


22-01-2024
Hør om AI arbejdsgruppens arbejde på medlemsmøder den 12., 13. og 19. marts 2024

Kunstig intelligens, straffe- og skifteprogrammet og nye complianceværktøjer
Danske Advokater holder til marts en række møder, hvor vi kommer rundt i landet og hilser på vores medlemmer. Emnerne på medlemsmøderne er kunstig intelligens (AI), straffe- og skifteprogrammet hos domstolene og nye complianceværktøjer.

 

Guidelines og hjælp om kunstig intelligens til din advokatforretning
I efteråret 2023 etablerede Danske Advokater en AI arbejdsgruppe, der skal identificere og beskrive brugen af kunstig intelligens i advokatbranchen og se på, hvordan den kan forventes at blive anvendt. Arbejdsgruppen vurderer betydningen af kunstig intelligens for advokatvirksomhederne, og hvad de bør gøre i den sammenhæng. Arbejdet vil også synliggøre de faldgruber og udfordringer, der er forbundet med brug af kunstig intelligens. AI arbejdsgruppen har defineret fire områder, som de vil afdække:
 

  • Definition af generativ AI
  • Compliance-etiske og -regulatoriske forhold
  • Forretningsmæssige muligheder
  • Hvad gør det ved vores erhverv?


AI arbejdsgruppens første materiale blev før årsskiftet tilgængeligt og kan tilgås på vores hjemmeside (kun for medlemmer - kræver login). Et medlem fra arbejdsgruppen vil på vores medlemsmøder fortælle om arbejdet med kunstig intelligens (AI).
 

  • 12/3 i Aalborg og Aarhus v/Anne Muurholm Petersen, Holst Advokater
  • 13/3 i Kolding og Odense v/Kathrine Kidde Mehlsen, SKOV Advokater
  • 19/3 i Næstved og København v/Majken Korsgaard, GALST


Brug for indsigt og viden om kunstig intelligens?
Danske Advokaters digitaliseringschef Steen Hermansen giver dig desuden en grundlæggende indsigt i, hvilken baggrund kunstig intelligens bruger i svar på spørgsmål og opgaver, den bliver stillet. Hvad er der af muligheder og udfordringer i brugen af kunstig intelligens? Steen kommer også med praktiske eksempler på brugen af kunstig intelligens.

 

Tilmeld dig nu
Vores medlemsmøder er gratis for alle medarbejdere i virksomheder, der er medlem af Danske Advokater. Medlemsmøderne er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet til 3 kursuspoint.

 

Du kan se det fulde program og tilmelde dig her


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21