Velkommen   (0 lektioner)

Tilmelding til nyhedsmail

Danske Advokater udsender hver tirsdag en nyhedsmail til alle ansatte i vores medlemsvirksomheder - og til andre interesserede.

Ansatte i vores medlemsvirksomheder modtager automatisk vores nyhedsmails, hvis de er registreret hos Danske Advokater.
 
Hvis du ikke er ansat i en medlemsvirksomhed og gerne vil modtage vores nyhedsmails, kan du tilmelde dig her.
 

Ja tak, jeg vil gerne modtage:

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtykke til, at Danske Advokater må behandle de personoplysninger – e-mailadresse og navn – som du har indtastet ved tilmeldingen. Vi behandler kun disse oplysninger for at kunne sende dig de nyhedsmails, som du har tilmeldt dig. Når du tilmelder dig vores nyhedsmail, vil du få oprettet en profil på Danske Advokaters hjemmeside. Her kan du tilkendegive dine interesseområder mv. Oplysningerne bliver ikke videregivet til andre, og de bliver ikke anvendt til andre formål. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmails fra Danske Advokater på din profil på Danske Advokaters hjemmeside eller ved at klikke på det link, der er indsat nederst i hver nyhedsmail. Du kan se Danske Advokaters politik for behandling af personoplysninger her.

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Behandling af personoplysninger

Danske Advokater indsamler ikke personhenførbare oplysninger om besøgende på vores website danskeadvokater.dk, medmindre den besøgende selv giver os oplysningerne. Al anvendelse af www.danskeadvokater.dk foregår således anonymt.

Læs mere om Danske Advokaters behandling af personoplysninger