Velkommen   (0 lektioner)

Tilmelding til nyhedsmail

Danske Advokater udsender hver tirsdag en nyhedsmail til alle ansatte i vores medlemsvirksomheder - og til andre interesserede.

Alle kan tilmelde sig Danske Advokaters nyhedsmails. Hver tirsdag sender vi en generel nyhedsmail, som omhandler vigtig information og nyheder fra advokatbranchen.

 

Herudover sender vi kursusmails hver torsdag og indimellem andre dage. Disse mails omhandler daglig drift, kurser og praktiske oplysninger og er målrettet hhv. juridiske og administrative medarbejdere. 

Ja tak, jeg vil gerne modtage:

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtykke til, at Danske Advokater må behandle de personoplysninger – e-mailadresse og navn – som du har indtastet ved tilmeldingen. Vi behandler kun disse oplysninger for at kunne sende dig de nyhedsmails, som du har tilmeldt dig. Når du tilmelder dig vores nyhedsmail, vil du få oprettet en profil på Danske Advokaters hjemmeside. Her kan du tilkendegive dine interesseområder mv. Oplysningerne bliver ikke videregivet til andre, og de bliver ikke anvendt til andre formål. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmails fra Danske Advokater på din profil på Danske Advokaters hjemmeside eller ved at klikke på det link, der er indsat nederst i hver nyhedsmail. Du kan se Danske Advokaters politik for behandling af personoplysninger her.

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Behandling af personoplysninger

Danske Advokater indsamler ikke personhenførbare oplysninger om besøgende på vores website danskeadvokater.dk, medmindre den besøgende selv giver os oplysningerne. Al anvendelse af www.danskeadvokater.dk foregår således anonymt.

Læs mere om Danske Advokaters behandling af personoplysninger

Ret cookies