Velkommen   (0 bonuspoint)

Tilmelding til nyhedsmail

Danske Advokater udsender hver tirsdag en nyhedsmail til alle ansatte i vores medlemsvirksomheder - og til andre interesserede.

Alle kan tilmelde dig her Danske Advokater´s nyhedsbreve, Det generelle nyhedsbrev behandler vigtig information og nyheder fra branchen.

Kursusnyheder er nyhedsbreve der er målrettet de kurser og efteruddannelser vi udbyder, samt pratisk information til den daglige drift af virksomheden.

Nyheder

KURSER

Del
Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk

Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Behandling af personoplysninger

Danske Advokater indsamler ikke personhenførbare oplysninger om besøgende på vores website danskeadvokater.dk, medmindre den besøgende selv giver os oplysningerne. Al anvendelse af www.danskeadvokater.dk foregår således anonymt.

Læs mere om Danske Advokaters behandling af personoplysninger