Velkommen   (0 lektioner)

Juridisk elitesekretær

En juridisk elitesekretær er en bredt uddannet medarbejder med speciale på udvalgte områder.
 

 

Om uddannelsen
Danske Advokater tilbyder en kompetencegivende efteruddannelse til advokatsekretærer og administrative medarbejdere. Formålet er at give sekretærer og andre med både teoretisk og praktisk erfaring en relevant efteruddannelse, der kvalificerer medarbejderen som selvstændig sagsbehandler inden for udvalgte retsområder.

Uddannelsen er målrettet ikke-juridiske medarbejdere på et advokatkontor eller i en juridisk afdeling i en erhvervsvirksomhed.

Medarbejderen udvælger 3 kurser inden for de retsområder, der skal udgøre uddannelsen. Kurserne afholdes over 1 eller 2 dage og skal være gennemført inden for 3 år. Kurserne afsluttes med en efterfølgende bestået online eksamen.

Det forudsættes, at kursisterne har deltaget på grundkurserne eller har en del praktisk erfaring inden for de retsområder, der skal udgøre uddannelsen.

 

Se listen over elitekurser her
 

Efter hvert specialistkursus  har deltagerne mulighed for at teste sig selv ved en eksamen. Eksamen er internetbaseret, og eksaminanden kan deltage hvor som helst, blot der er en PC til rådighed. Eksamensformen giver eksaminanden frihed til at teste sin viden, mens pensum er i frisk erindring. Deltagerne får et brugernavn og kodeord til eksamensopgaven, der skal løses inden for en nærmere angiven tid og på det angivne tidspunkt. Besvarelsen skrives som almindelig tekst og sendes via Danske Advokaters hjemmeside til sekretariatet. Der opkræves et gebyr pr. eksamen på 995 kr. ekskl. moms.

Eksamensbevis
Danske Advokater udsteder eksamensbevis efter hver deleksamen. Karakter efter 7-trinsskalaen.

 

Nyheder

KURSER

Majbritt Eugen Damm
Majbritt Eugen Damm | Kursuskoordinator | T: +45 33 43 70 28 | E: mda@danskeadvokater.dk


Kontakt

Majbritt arbejder med kurser og uddannelser for advokater og administrative medarbejdere og Jurainstituttet. 

Læs mere…

Kontakt Majbritt Eugen Damm på tlf.

33 43 70 28